Ja, tittelen er det min datter på 6 år som har laget, for jeg ante jo ikke hva jeg laget til lunsj i dag...
Men altså:
Jeg stekte rester av steik i biter, sammen med frossen wokblanding (den fra Smart Club er så god - uten masse gulrøtter og kålrot).
Så blandet jeg sammen 3 egg sammen med 150 gram cottage cheese + salt, pepper, chilipulver, gurkemeie, grillkrydder, gressløk.
Jeg helte eggeblandingen over kjøtt og grønnsaker, og rørte rundt hele tiden.
Ble en skikkelig "grøt"...
Det er flere teorier om hvor Carbonaranavnet kommer fra. Den mest utbredte teorien er at dette er mat som italienske kullgruvearbeidere lagde ute slik at det kom kullstøv i maten, noe som visstnok skal tilsvare pepperet i sausen slik den lages i dag.
Jeg leste denne posten i sted og laget meg carbonarasaus (bacon, vårløk, hvitløk, fløte, egg og ost) med brokkoli som "pasta" til middag. Lettpåvirkelig, hvem jeg??:o
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.