< Tilbake til oversikten

Omelettwok

#1

MHM sa for siden:

Ja, tittelen er det min datter på 6 år som har laget, for jeg ante jo ikke hva jeg laget til lunsj i dag...

Men altså:

Jeg stekte rester av steik i biter, sammen med frossen wokblanding (den fra Smart Club er så god - uten masse gulrøtter og kålrot).
Så blandet jeg sammen 3 egg sammen med 150 gram cottage cheese + salt, pepper, chilipulver, gurkemeie, grillkrydder, gressløk.
Jeg helte eggeblandingen over kjøtt og grønnsaker, og rørte rundt hele tiden.
Ble en skikkelig "grøt"...

Godt! Cottage cheesen smelter og blir god! :)


#2

Anne sa for siden:

Jam jam...rene Carbonara'n jo....Vet ikke hvorfor det heter det..Pasta Carbonara? Pasta og bacon....

Du har gjort det samme med wokinnholdet som man gjør med pastaen....blander i egg og rører....Smart og sikkert veldig godt. Må prøve:)


#3

Sandrine sa for siden:

Det er flere teorier om hvor Carbonaranavnet kommer fra. Den mest utbredte teorien er at dette er mat som italienske kullgruvearbeidere lagde ute slik at det kom kullstøv i maten, noe som visstnok skal tilsvare pepperet i sausen slik den lages i dag.

Jeg leste denne posten i sted og laget meg carbonarasaus (bacon, vårløk, hvitløk, fløte, egg og ost) med brokkoli som "pasta" til middag. Lettpåvirkelig, hvem jeg??:o


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.