I disse streiketider er det jammen ikke mye å få tak på i butikken, spesielt når det ikke finnes ost og kjøttpålegg i butikken så hva gjør man?
Jo jeg måtte lage pålegg til oss alle og å stå og steike flere omeletter i panna ,og som også har en tendens til å ramle fra hverandre er for å si det mildt Drit kjedelig:)
Så her er dagens omelett
I boks bogskinke skjært opp i biter
ca 200 gram ferske sjampignong
ca 100 gram vårløk
salt og pepper etter smak
6 store egg
2-3 ss fløte
Surr skinke og sjampinjonger i litt smør
Pisk sammen alt det andre
Hell alt opp i en stor langpanne på bakepapir, og fordel det godt.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 10 minutter
Fordelen med dette er at det kan kuttes opp i like skiver, og du får en javnere steking på det.
Som så mange sier,man tager hva man haver,og det er bare å variere,men du å deilig det er å slippe å stå over steikepanna med omeletter:)
Ypperlig til søndagsfrokosten med andre ord! Godt det snart er helg så jeg kan teste - og nå er jo streiken over også...... Blir nok med ost i tillegg da!
Så fint dere likte ideen,og jeg skrev denne 10 minutter før jeg visste at streiken var over;) Egentlig så trodde jeg at alle tenkte,æsj enda en omelett.:)
Dytter opp enda en gammel tråd jeg.
Jeg lurer også nemlig på om omelett er like godt etter en tur i frysa.
Ingen som har prøvd?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.