< Tilbake til oversikten

Langpanneomelett.

#1

Skorpia sa for siden:

I disse streiketider er det jammen ikke mye å få tak på i butikken, spesielt når det ikke finnes ost og kjøttpålegg i butikken så hva gjør man?
Jo jeg måtte lage pålegg til oss alle og å stå og steike flere omeletter i panna ,og som også har en tendens til å ramle fra hverandre er for å si det mildt Drit kjedelig:)
Så her er dagens omelett

I boks bogskinke skjært opp i biter
ca 200 gram ferske sjampignong
ca 100 gram vårløk
salt og pepper etter smak
6 store egg
2-3 ss fløte

Surr skinke og sjampinjonger i litt smør
Pisk sammen alt det andre

Hell alt opp i en stor langpanne på bakepapir, og fordel det godt.

Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 10 minutter

Fordelen med dette er at det kan kuttes opp i like skiver, og du får en javnere steking på det.

Som så mange sier,man tager hva man haver,og det er bare å variere,men du å deilig det er å slippe å stå over steikepanna med omeletter:)


#2

Fedonisten sa for siden:

Så lurt!

Ypperlig til søndagsfrokosten med andre ord! Godt det snart er helg så jeg kan teste - og nå er jo streiken over også...... Blir nok med ost i tillegg da!


#3

Anne sa for siden:

Smart å lage omelett i langpanne...Det har jeg ikke tenkt på en gang. Kjekt når en er mange, enten til frokost, lunsj eller kvelds..

Takk for tipset :D


#4

Nille sa for siden:

Kjempeflott idè Skorpia ! :D Da er lørdagfrokosten med alle gjestene sikret !:)


#5

Skorpia sa for siden:

Så fint dere likte ideen,og jeg skrev denne 10 minutter før jeg visste at streiken var over;) Egentlig så trodde jeg at alle tenkte,æsj enda en omelett.:)


#6

snoopygirl sa for siden:

for en suuuper ide da.....så mye enklere enn å lage et par omeletter feks.....flotters


#7

*iselilja* sa for siden:

går det an å fryse omelett? HM.. det hadde jo vært ganske praktisk!


#8

nalana sa for siden:

Dytter opp enda en gammel tråd jeg.
Jeg lurer også nemlig på om omelett er like godt etter en tur i frysa.
Ingen som har prøvd?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.