mortil2 sa for siden:
Heisann. Jeg laget forleden hjemmelaget iskrem. Den oppskriften som skulle smake som Cookies and crem" til Haagen Dacz" (husker ikke åssen det skrives). Det er den beste isen jeg får, så jeg gledet meg!!
Jeg hadde ikke ismaskin, så jeg fløy ned i kjelleren og rørte hardt hvert 20 minutt ca i 3 timer (får ismaskin til jul :D )
Det endte med at Atkins decadence bar- bitene ble veldig mye rørt inn så isen ble veldig brun (ikke det jeg hadde sett for meg) Det skulle bli vaniljeis med sjokolade biter. Skulle jeg ventet med å blande i bitene til slutten?
Når jeg får ismaskin, skal alt oppi på en gang da? Går det ann å få vaniljeis med biter som ikke blander seg ?
Så var det dette : Vi spiste isen dagen etterpå, og dagen etter det. Jentene på 2 og 4 var storfornøyde:). Men den var veeeldig hard !! Jeg brukte den standard oppskriften som har gått igjen på nesten alle is oppskriftene (og denne). Noen som vet hva jeg kan ha gjort galt ??
Ser så veelig frem til å lage is i fremtiden, men vil gjerne ha den litt mykere... Blir deres is sånn??
...noen som kan hjelpe meg
Gleder meg forøvrig til å prøve ut noen av oppskriftene her ine til jul. Blir nok mer baking i år enn det har vært før..
hilsen Mortil2