< Tilbake til oversikten

Julesnacks-med lite karbo-og gjerne uten melk?

#1

vips sa for siden:

kan noen hjelpe meg?
forsøker å holde meg vekk fra karbo-og har en hyper allegisk 4 åring som ikke kan ta på melke partikler-hadde vært fint å kombinert:)
vi synes jo det er gøy og bake og lage ting:D


#2

tess81 sa for siden:

kokosmakroner :

4 eggehviter
200gr fruktose
200gr kokosmasse

Varm massen over moderat varme under omrøring en god stund, til den er tykk og seig....

også steikes den i ovnen;)

Våres ovn har gått i stykker, vil ikke starte,så cato måtte ta den med seg i dag, håper mi får den snart tebake....kjedelig altså...
ha en strålende helg og hils te kine, alex og christopher;)

stor :klem: kusine:p


#3

jeef-micro sa for siden:

marsipan med splenda i steden for melis...

ikke så lurt for en på 4 med allergi da...


#4

Enid sa for siden:

Husk at dersom man skal bake med fruktose så børe ikke ovnen være på høyere temperatur enn 160 grader, da fruktose lett karamelliserer seg...


#5

Nille sa for siden:

:ja: og brenner seg og smaker svidd... ikke godt !


#6

Summer sa for siden:

Risboller med ca 2 stk egg, 2stk Lindt 70%, 200g cocosa (den uten smak), søtstoff etter ønske og smak og puffet ris.

Jeg laget sist nå med 5 eggeplommer pluss et egg som jeg vispet til eggedosis og hadde søtstoff i etterpå (fruktose) og det ble veldig godt. (Skjønt jeg hadde visst litt lite fruktose kjente jeg.)

Delfiakake kan du lage, Fedons mandelkjeks (jeg har alltid litt mindre fruktose i).


#7

guro sa for siden:

Brente mandler med fruktose. Ligger oppskrift her et sted.

Mandelboller. Som risboller men med skollede, skivede mandler i stedet for ris.


#8

vips sa for siden:

veldig bra-tusen takk alle sammen :):D
marsipan og mandel godt går ikke,da hun også har nøtte allergi-men takker så mye-alt kommer godt med:o


#9

tess81 sa for siden:

melk i lindt 70%, er det ikke det??


#10

Huldr sa for siden:

Nei da, det er ikke det :)

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.