stinasol sa for siden:
trenger en oppskrift på hjemmelaget rekesalat,klarer ikke de i butikken med røbeter og alt mulig rart i,vil ha reker kun i men hva er i den "sausen ???
stinasol sa for siden:
trenger en oppskrift på hjemmelaget rekesalat,klarer ikke de i butikken med røbeter og alt mulig rart i,vil ha reker kun i men hva er i den "sausen ???
Nett sa for siden:
Min oppskrift på rekesalat - ikke sikkert det er en sånn type du er ute etter, men her er den - pleier å slumpe men i () det sånn jeg vil tro det er:
Saus:
ekte majones (ca halve pakka)
smakes til med:
ketchup (ca 1-2 ss)
noen dråper Worcestersaus eller....
noen dråpersoyasaus (maxca1/2 ts)
litt fløte/melk (ca 1-2 ss)
blandingskrydder el. ev. salt og pepper ( et par gode dryss).
(Denne sausen serverer jeg vedsidenav reker som en variant av vanlig majones - veldig god!!
Finkutt og bland bland oppi det du liker, jeg pleier å ta:
agurk (2-3 cm)
paprika (2-3 ringer)
salat (3-4 blader)
også masse reker da:p
Ha gjerne over litt sitrondråper og fersk dill dersom du liker det!!
Ellers bruker jeg ofte en majonesbasert saus:
majones (ca 1/2 pakke)
som jeg smaker til med
1-2 ss rømme, 1-2 ss fløte/melk, noen dråper WS saus/soyasauslitt blandingskrydder/salt og pepper (sitronpepper), frisk/tørket hvitløk og friske/tørkede urter (dill, gressløk, persille).
Dersom du bruker tørkede urter og hvitløk så bør du la sausen stå noen timer for å trekke smak.
stinasol sa for siden:
kjempeflott,tusen takk
jeef-micro sa for siden:
bruer majones og evt litt pisket fløte (krem) jeg
og noen dråper sitron
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.