Summer sa for siden:
Ja, det lurer jeg på. Hvilken nøttebunn er din favoritt?
(Jeg trenger oppskrift til en iskake jeg skal lage i morgen)
Summer sa for siden:
Ja, det lurer jeg på. Hvilken nøttebunn er din favoritt?
(Jeg trenger oppskrift til en iskake jeg skal lage i morgen)
Dante sa for siden:
Jeg liker best nøttebunn basert på mandler, valnøtter og eller solsikkefrø. Er ikke glad i hasselnøttbunn
Summer sa for siden:
Har du oppskrift?
(Jeg endret litt på innlegget mitt nå.)
Lemen sa for siden:
Jeg synes det er best med mandelbunn, og her er oppskrift på den som jeg bruker til Suksess-terte. :)
5 eggehviter
250 g. malte mandler
1,5 dl. Splenda
(evt. 1 ts bakepulver, jeg bruker ikke det)
Stivpisk eggehvitene, men pass på at de ikke blir tørre. Vend inn malte mandler og splenda.
Stek på 160 grader i ca 30-35 min. (følg med på bunnen, ikke overstek den, da blir den tørr.)
:)
Nett sa for siden:
Denne syns jeg er best (til stor kakeform):
125 g mandler
125 g valnøtter
1-2 ss splenda/natreen
60 g smeltet smør
Finhakk nøttene (pass på å ikke "kjører" for lenge dersom du bruker maskin) - bland i søtt og smeltet smør - trykk ut i formen - enkel og god!
Lykke til med kaka!!
Summer sa for siden:
Tusen takk for oppskrifter. :)
Nett: Skal den stekes?
Anne sa for siden:
Jeg har to:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=134616&highlight=Annes+n%F8tte%2A#post134616
Anne sa for siden:
Og denne...
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=1346&highlight=Annes+n%F8tte%2A
Nett sa for siden:
Nei, bare settes kjørlig mens du lager fyllet.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.