En studie foretatt på oppdrag av det Nasjonale Kylling Rådet og US Fjørfe og Egg Organisasjon viser at kyllingindustrien har hatt større nytte av lavkarbobølgen enn storfe-/svinekjøtt produsentene.
Blant dem som følger en høy protein, lavkarbo diett sa 62% at de spiste mer kylling; 31% sa de spiste mer storfekjøtt; og 28% sa de spiste mer svinekjøtt.
Ja, jeg er nok en del av statistikken her....spiser enormt masse kylling !! Da en eller annen her fortalte at kjøtt som svin og okse bruker 3 dager i fordøyelsen, men kylling bare 1 ... ja da ble det plutselig mindre kjøtt gitt..... Men jeg spiser det altså, kanskje en gang eller to i uka !
Nei jeg er nok mest okse jeg:-), av kyllingen spiser jeg kun brystfiletene da jeg synes resten er ekkelt. Og da er det etter innkjøp i store mengder fra Sverige.
Svinekjøtt spiser jeg når jeg har dårlig råd;) Det vil si koteletter til 20-30 kroner kiloen. Nei da det er ikke helt riktig,for det hender jeg spiser svin indrefilet:D Og pølser i krisetilfeller uten brød.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.