Siljevanilje sa for siden:
denne digger jeg :sikle:
du trenger:
1 stort blomkålhode
ca 2-3 ss smør
1 pk kokt skinke ( vanlig), i strimler
1 pk baby asparges, i biter
2 egg pisket lett i ett glass
1/2 løk i småbiter
- rasp blomkålen på de store hullene på rivjernet.
- smelt smøret i ei stor panne
- når smøret er nesten gyllen, hiver du oppi løken, når den er klar, er det skinka sin tur, når den krymper og da er det aspargesen.
- når alt er mjukt og gjennomvarmt så skal blomkålen oppi.
- når denne er "ferdig", skal eggene dryppes over hele panna, mens du rører rundt på høy temp.
- la den sette seg litt. dekk på bordet. spis. nyt.
konklusjon: hvis man legger godviljen til så smaker denne så stekt ris fra den lokale kina sjappa. mao sinnsykt godt. men en hel del sunnere enn den originale stekt risen.