< Tilbake til oversikten

Siljes supre lavkarbo stekt ris :D

#1

Siljevanilje sa for siden:

denne digger jeg :sikle:

du trenger:

1 stort blomkålhode
ca 2-3 ss smør
1 pk kokt skinke ( vanlig), i strimler
1 pk baby asparges, i biter
2 egg pisket lett i ett glass
1/2 løk i småbiter

  1. rasp blomkålen på de store hullene på rivjernet.
  2. smelt smøret i ei stor panne
  3. når smøret er nesten gyllen, hiver du oppi løken, når den er klar, er det skinka sin tur, når den krymper og da er det aspargesen.
  4. når alt er mjukt og gjennomvarmt så skal blomkålen oppi.
  5. når denne er "ferdig", skal eggene dryppes over hele panna, mens du rører rundt på høy temp.
  6. la den sette seg litt. dekk på bordet. spis. nyt.

konklusjon: hvis man legger godviljen til så smaker denne så stekt ris fra den lokale kina sjappa. mao sinnsykt godt. men en hel del sunnere enn den originale stekt risen.


#2

Titti sa for siden:

Nam nam, dette må jeg prøve :sikle: Jukseris er jo kjempedigg, har pleid å ha oppi litt paprika og løk, er jo bare fantasien som setter grenser her ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.