< Tilbake til oversikten

Angående spisedag...anbefalt i artikkel i M & H.

#1

Borealis sa for siden:

www.matoghelse.no/index.php?id=309885

(Hm...lurer litt på om jeg skal prøve meg på ketolyse, hvis jeg vet jeg kan kose meg med Sans eller Drem-is hver fredag kveld....:rolleyes: )

Kommentarer til artikkelen, anyone?


#2

Borealis sa for siden:

Jada, ser artikkelen er fra 2004, men temaet er jo stadig aktuelt?


#3

Grethe sa for siden:

Er kanskje greitt nok med en karbodag i uka, vet at det er diskutert her inne før, men greier du å stoppe etter en porsjon med iskrem da? Eller gjør du som mange andre ( Nevner ingen navn):cool: men spiser til det er tomt...og litt til?


#4

Borealis sa for siden:

Nei, altså, jeg spiser GLATT en pk Sans..og det er ca 100 gram karbohydrater. Men, som det stod, -ingen øvre grenser, men minst mulig fett/proteiner sammen med dette....Og når jeg legger meg litt etter, er den verste påfølgende karbo-suget over, neste dag? Tror jeg...


#5

Borealis sa for siden:

Og det er ikke snakk om en karboDAG, men et karboMÅLTID. På kvelden, stod det....


#6

Titti sa for siden:

Intressant :ja:
Søsteren min driver og tester ut dette og etter at hun begynte med det har det løsnet på vekta og hun går ned igjen....hun har bare prøvd to uker, så det er litt tidlig å si enda da.


#7

Nille sa for siden:

Spisedag på Atkine eller ketolyse har vist seg å funke dårlig for de fleste. Det funker flott for noen og på Lindberg eller Eat som ligger noe hlyere i karber, men som sagt så har de fleste som har prøvd dette på ketogene dietter (dvs. 15-30 karber pr dag) ikke fått noe utbytte. Snarere tvert i mot. Jeg har prøvd og går opp et kilo (vannvekt) som det tar utrolig lang tid å få av igjen. For meg var det absolutt ikke verdt det. Torkil anbefaler det absolutt IKKE på ketolysekuren.

Men kanskje det funker for deg - prøv deg frem...


#8

Titti sa for siden:

Jeg tok en "ufrivillig" test her i dag ;)

Vi har hadde skalldyraften her i kveld med masse deilig sjømat. Jeg hadde bakt eget soyabrød med hvitløk og urter. Det stå kjempegodt ut helt til det sank sammen som en svamp. Hadde glemt å ta i bakepulver, brødet var helt ødelagt :(

Jeg er ikke sånn superglad i sjømat i utgangspunktet og er helt avhengig av brød ved siden av, så derfor ble det tre skiver parisloff i kveld. Det var nydelig :sikle: Siden jeg var så godt i gang så tok jeg en neve nøtter (ikke det værste kanskje) og bitte litt av kjeksbunnen på ostekaka.
Så da får vi se om jeg får valuta eller ikke da;)


#9

Melania sa for siden:

Nå er jo du så nærme vektmålet ditt at du uansett gradevis bør øke karboinntaket, så jeg ser ikke noen problemer med å ekserimentere litt i dette stadiet.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.