< Tilbake til oversikten

Nilles Parmesan Kylling

#1

Nille sa for siden:

NILLES PARMESAN KYLLING

6 kyllingbryst
100 gram revet parmesan
2,5 dl Hellmans majones
1,5 dl fløte
2 ss hakket frisk koriander (ca. 1/2 pakke Viking urt pose)
2 ss hakket frisk oregano
2 ss hakket gressløk
2 fedd hvitløk, finhakket
nykvernet pepper og Maldone salt

Krydre kyllingen med salt & pepper på begge sider, legg i en ildfast form
Bland alle ingredienser i en bolle og smør utover filetene slik at de er dekket.

Stekes midt i ovnen i forvarmet ovn på 175 grader i ca. 40 minutter. Sjekk etter 20 minutter, om passe gylden, legg alu-folie over de resterende minuttene.

Server med jukseris (stekt blomkål) og/eller brokkoli.

Næringsinnhold hele oppskiften (4 porsjoner):

Fat: 283 2547 70% Sat: 50 450 12% Poly: 97 873 24% Mono: 66 594 16% Carbs: 15 56 2% Fiber: 1 0 0% Protein: 265 1060 29% Alcohol: 0 0 0%
Pr porsjon:
Total: 927 Fat: 71 637 70% Sat: 13 113 12% Poly: 24 218 24% Mono: 17 149 16% Carbs: 4 14 2% Fiber: 0 0 0% Protein: 66 265 29% Alcohol: 0 0 0%


#2

Hyper sa for siden:

Er det ikke masse karber i parmesanost?..
Mener jeg leste det et sted?....

Jeg eelsker parmesan...:sikle:


#3

Nille sa for siden:

Ja, hele 3 karber pr 100 gram ! ;) Men da snakker vi om ost du kjøper i stykke. Skikkelig parmesan.


#4

Enid sa for siden:

Hå! Denne skal jeg iallefall lage i helgen!!!


#5

Nille sa for siden:

Næringsinnhold pr porsjon (Oppskriften holder til 4 porsjoner):

Total: 927 Fat: 71 637 70% Sat: 13 113 12% Poly: 24 218 24% Mono: 17 149 16% Carbs: 4 14 2% Fiber: 0 0 0% Protein: 66 265 29% Alcohol: 0 0 0%
Dvs.

Kalorier: 927
Fett: 71 gram (70%)
Netto karber: 4 (2 %)
Protein: 66 gram (29%)


#6

Hyper sa for siden:

Nammenam...


#7

Siljevanilje sa for siden:

denne står i ovnen nå, og skal serveres med stekt løk/champignon blanding og jukseris med krydder i. og jeg gleeeeeeeder meg, det lukter helt himmelsk. :D :sikle: :sikle:


#8

Siljevanilje sa for siden:

denne var jo super god. :sikle:

sambo sa: denne bare må du lage flere ganger.


#9

Jeanett sa for siden:

Denne retten høres helt nydelig ut. Tror jeg kansje lager denne til middag i moregn jeg! :p


#10

MorStine sa for siden:

Men om man ikke har denne majoen, hva da?


#11

Nille sa for siden:

Ja, om du ikke har denne majonesen mangler du en viktig ingrediens. ;)

Jeg vet at andre her inne har prøvd med Mills sin, du kan jo prøve det. det er mulig den skiller seg og blir mer flytende, men jeg tror ikke det har noe å si for smaken.


#12

MorStine sa for siden:

Ok, lagde noe annet, så får jeg se om jeg finner når jeg er i mer siviliserte strøk;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.