Nille sa for siden:
NILLES PARMESAN KYLLING
6 kyllingbryst
100 gram revet parmesan
2,5 dl Hellmans majones
1,5 dl fløte
2 ss hakket frisk koriander (ca. 1/2 pakke Viking urt pose)
2 ss hakket frisk oregano
2 ss hakket gressløk
2 fedd hvitløk, finhakket
nykvernet pepper og Maldone salt
Krydre kyllingen med salt & pepper på begge sider, legg i en ildfast form
Bland alle ingredienser i en bolle og smør utover filetene slik at de er dekket.
Stekes midt i ovnen i forvarmet ovn på 175 grader i ca. 40 minutter. Sjekk etter 20 minutter, om passe gylden, legg alu-folie over de resterende minuttene.
Server med jukseris (stekt blomkål) og/eller brokkoli.
Næringsinnhold hele oppskiften (4 porsjoner):
Fat: 283 2547 70% Sat: 50 450 12% Poly: 97 873 24% Mono: 66 594 16% Carbs: 15 56 2% Fiber: 1 0 0% Protein: 265 1060 29% Alcohol: 0 0 0%
Pr porsjon:
Total: 927 Fat: 71 637 70% Sat: 13 113 12% Poly: 24 218 24% Mono: 17 149 16% Carbs: 4 14 2% Fiber: 0 0 0% Protein: 66 265 29% Alcohol: 0 0 0%