Her er karboinnholdet i krydder og tørkede krydderurter. Alt er for 1 teskje tørket. Som dere ser er det ikke mye karber her ! Ikke noe å være redd for altså. Bruker dere kryddermixer kan det være en god ide å se til at det ikke er sukker i (det er det i noen mixer). Store mengder kanel kan også gi mye karber (betyr bare noe under induksjonen, da man har mindre karber å gå på)
:ja: Ville vel bare vise at det ikke er så farlig med krydderiene. Vi får alltid beskjed om (på andre sider) følge med karbene i krydderiene..... Eneste jeg har erfart er at jeg må være litt forsiktig med Kanel...
Er vel ikke meningen å bli hysteriske her, - det er bare ment som generell info !!:o
Jeg har lest at de fleste krydder har positiv effekt på forbrenningen, deriblant kanel. jeg gidder ikke å regne med krydderet ivertfall , noen få gram krydder blir det ingen karbo av uansett. Men Paneringer er noe helt annet.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.