< Tilbake til oversikten

100% kakao!

#1

Hyper sa for siden:

I dag fant jeg 100% bakakakao..
Tror det var confecta sin..

noen som har prøvd denne i kaker o.l?....
Dele erfaringer?Tips?


#2

tess81 sa for siden:

100%kakao,men fortsatt 11, ett eller ann karbo i.....tror d va d...e ikke d litt rart??
e tror den e mye bedre enn den andre (uten å vite eller smakt, hehe) bare føler d på mæ...

Stinasol har kjøpt denne, men vet ikke om ho har smakt den enda..

og d va confecta sin;)


#3

Hyper sa for siden:

Ja, var litt karber der ja....
Men gleder meg til å prøve..Spesielt til baking og sånn til jul:)...


#4

themonk sa for siden:

Er det forskjell på denne og Freia sin? :confused:


#5

Hyper sa for siden:

Jeg vet ærlig talt ikke..
Er freia sin 100% kakao da?

Mulig den er tilsatt andre ting?


#6

Nille sa for siden:

Har prøvd flere kakaotyper og syns absolutt Valrhona 100% kakao smaker best. Men så er jeg matsnobb også da ;)
[color=purple][/color]
Smaken på kakaoen varerier veldig om det er dyre eller billige kakaobønner, hvor de kommer fra, er lagret, modnet, tørket/ristet og hele prosessen frem til det er kakaopulver.
[color=#800080][/color]
Det er lite karber i uansett, sjekk bare om det er tilsatt sukker eller ikke - og bruk det dere liker smaken på
[color=purple][/color]


#7

Hyper sa for siden:

Har alltid brukt den "vanlige" til Freia, og aldri tenkt sånn som jeg gjør nå..at det finnes alternativer...

Gleder meg til å prøve ut, og finne ut av ting:)


#8

themonk sa for siden:

Nei, Freia er ikke tilsatt noe. 100% kakao den også. Både drikkekakaoen og bakekakaoen.

Men jeg er enig med Nille at Valrhona sin er bedre. (Til den prisen bør man jo nesten kunne forvente det. :p ) Kanskje Confectaen er god også. Ikke vet jeg. Du får teste. Lykke til! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.