Jeg også eeelsker kålrabistappe. Med masse smør og fløte i. :sikle:
Men jeg tror nok vi ikke bør spise FOR mye av det, er vel litt rikt på karber. Men mindre enn potet ja. :)
ja nettopp masse smør og fløte...mmm-... Er jo "bare" 6,4karbs per100 gram og med mye av det fete, blir jo totalen mindre. Men kjenner du til om karbene endres ved oppvarming? Mener å ha hørt noe om det en gang
Har et forslag jeg. Sånn før jul:
[color=purple][/color]
Vei opp 100 gram kålrabi og lag mos av det. Se hvor mye mos du får !
[color=purple][/color]
Det er ikke mye. Kålrabi har dessverre veldig høy egenvekt og det skal ikke mye til før du er høyt oppe i karber... og du trenger en del for å lage en skikkelig "prosjon" dessverre.
[color=purple][/color]
PS ... jeg har gjort forsøket over....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.