< Tilbake til oversikten

Seifilét med kapers

#1

Enid sa for siden:

  • Smør en ildfast form
  • Legg en halv blokk seifilét i bunnen
  • Bland smeltet smør, sennep, hakket persille, tomatbiter (jeg bruker å sile av en boks med hakkede tomater) og kapers.
  • Fordel blandingen på fisken. Dryss revet ost på toppen.
  • Stekes i ovn på 180 grader i ca 10 minutter eller til fisken er ferdig.
  • Server med en frisk grønn salat eller raspede gulrøtter

#2

Enid sa for siden:

Glemte å skrive at man skal salte og pepre fisken før man heller blandingen over. Hadde dette til middag i dag, utrolig godt!


#3

blåbær sa for siden:

Bumper denne litt, jeg :) Den var en av mine favoritter i begynnelsen av lavkarbokarrieren min, men så glemte jeg den litt. I dag blir det denne til middag igjen :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.