Når jeg skar det opp, var det mørkt på utsiden men lyst inni, så det ser ikke ut som det er stekt...
Har jeg ødlagt det da, eller kan jeg putte det i ovnen igjen eller eller, jeg som hadde gledet meg så mye. Det luktet utrulig godt når det var i ovnen :(
Nå vet jeg ikk hvor "vått" brødet ditt ble. Men om du skjærer det opp før det er avkjølt vil det virke litt rått i midten, uten at det betyr at det er rått eller ikke ferdig. Du måla det blir helt avkjølt, da får det en annen konsistens og får "satt" seg litt.
Om det "renner" har du brukt for sterk varme på for kort tid. Man må prøve seg frem, for alle ovner er jo forksjellige.
Uansett, smaker det OK er det ikke farlig å spise om det er litt bløtt i midten.
:D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.