< Tilbake til oversikten

Hjelp, er det ødelagt ?

#1

Ole Brumm sa for siden:

Har bakt dette brødet

Når jeg skar det opp, var det mørkt på utsiden men lyst inni, så det ser ikke ut som det er stekt...
Har jeg ødlagt det da, eller kan jeg putte det i ovnen igjen eller eller, jeg som hadde gledet meg så mye. Det luktet utrulig godt når det var i ovnen :(


#2

Georgine sa for siden:

Om det ikke er ferdigstekt så ville jeg forsøkt å hive det inn igjen.. Du kan jo ikke spise det om det er rått :)


#3

Ole Brumm sa for siden:

Jeg prøvde det, men det ble ikke noe særlig bedre og knall hardt :(
Ja ja bedre lykke neste gang,
har ikke flere egg igjen så det blir ikke i dag.


#4

Nille sa for siden:

Nå vet jeg ikk hvor "vått" brødet ditt ble. Men om du skjærer det opp før det er avkjølt vil det virke litt rått i midten, uten at det betyr at det er rått eller ikke ferdig. Du måla det blir helt avkjølt, da får det en annen konsistens og får "satt" seg litt.

Om det "renner" har du brukt for sterk varme på for kort tid. Man må prøve seg frem, for alle ovner er jo forksjellige.

Uansett, smaker det OK er det ikke farlig å spise om det er litt bløtt i midten.

:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.