< Tilbake til oversikten

Fylt kyllingfillet

#1

LilleVille sa for siden:

Lagde noe godt til middag i dag som jeg fikk lyst til å dele med dere :)

1 stor kyllingfillet
2 skiver pastrami
ca 50 g gruyere (sveitsisk ost, kan sikkert bruke mye annen ost som smelter)
2 ts grønn pesto
chili explotion krydder fra santa maria

Lag et snitt på langs i kyllingfilleten, så du får en "lomme". Legg pastrami (eller annen skinke) og ost i skiver inn i lommen, med pesto innimellom. Litt chili explotion eller annet godt smakfullt krydder på begge sider. Stekes i stekepanne med mye godt smør, ca 5-6 minutter på hver side, middels varme.

Kjempegodt og smakfullt, og praktisk talt ingen karbohydrater! :D


#2

stinasol sa for siden:

mmm høres deilig ut,skal prøve en dag :)


#3

Vikki sa for siden:

:ja: Helt enig !!


#4

Jeanett sa for siden:

Dette hørtes bra ut! Tenkte å kansje lage snitt gjennom hele fileten, slik at man får inn mer fyll, hvis det ikke var d du mente? :p


#5

Iset sa for siden:

Nam nam. Jeg har laget dette med en annen vri, da fylte jeg filetene med baconbiter og masse Tine kremost med hvitløk. Nyydelig. Jeg deler filetene nesten helt gjennom på tvert, legger masse fyll på den ene delen og så klemmer fileten godt sammen, pleier å bruke tannstikker eller binde dem sammen med hvit tråd etterpå, før steking.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.