< Tilbake til oversikten

Nydelige kjøttboller

#1

Enid sa for siden:

500 g karbonadedeig
1 ts salt
1 ts pepper
2 fedd hvitløk
60 g revet parmesan

Kna sammen, stek i stekeovn på bakepapir i 15 min, 200 grader.

Saus:
2 ss rapsolje
1 fedd hvitløk
1/2 finhakket løk
1 dl svak buljong
2 ts basilikum
1 boks hermetiske tomater
1 ss tomatpuré
1 ts fruktose
10 svarte oliven i biter
salt & pepper

La trekke over svak varme i 12 minutter, ha oppi kjøttbollene mot slutten.

Jeg spiste forresten kjøttbollene som snacks, uten noenting ved siden av. Kjempegodt! God erstatning for chips :)


#2

Georgine sa for siden:

Disse hørtes skikkelig gode ut! :D


#3

Ole Brumm sa for siden:

Dette hørtest godt ut !!

Skal prøve dette i helgen, noterer på handlelisten min ;)


#4

snupperella sa for siden:

Mange karber inneholder dette gode greiene da??:)


#5

Enid sa for siden:

har ikke peiling, teller ikke karber på den måten. men det som innerholder karber er jo tomater,hvitløk, løk, oliven, tomatpuré og fruktose... kan ikke være allverdens?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.