< Tilbake til oversikten

Georgines Eplekake

#1

Georgine sa for siden:

Fikk lyst på eplekake i helgen og laget denne som ble kjempegod:

3 egg
en dæsj splenda (avhengig av hvor søt du vil ha kaken)
3 ss smør
en dæsj vaniljeekstrakt
en boks cottage cheese
1 1/2 teskje bakepulver
soyaprotein til deigen blir passe fast. Den skal ikke renne, men heller ikke være helt fast. Det skal være lett å smøre den utover.

Alt piskes sammen, deigen skal være glatt, det lønner seg å bruke stavmikser for å få klumpene ut av cc.

To små epler (eller ett stort) skrelles og skjæres i båter. Legges i bunnen av en liten smurt form. Deigen helles over og smøres over eplene. Strø kanel på toppen. Stekes på 180 grader til den er ferdig (sjekk med strikkepinne eller fyrstikk, bare husk at eplene blir møre nederst og vil feste seg litt på pinnen)

Nytes som den er eller med krem :D :D


#2

Georgine sa for siden:

Da har jeg laget oppskriften ferdig:

80 gram smør
3 egg
1 teskje splenda
vaniljedråper
170 gram eple
300 gram cottage cheese
35 gram soyaprotein
kanel

Total: 1302 Fat:94 842 65% Carbs:24 95 7% Protein:90 359 28%

Kaken deles i 8 og da får hvert stykke 3 karber :D


#3

Vikki sa for siden:

Høres deilig ut ! :sikle:

Kan ikke bruke epler ennå....Men kanskje kunne jeg prøve med bringebær ?


#4

Georgine sa for siden:

Det var lurt!!! Må prøves neste gang :D


#5

kristih sa for siden:

Åh!! Bringebär hörtes godt ut ja:p


#6

Lava sa for siden:

Kanskje, kanskje ikke lage denne? ;)


#7

sma sa for siden:

Hm, denne hørtes veldig god ut. :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.