Georgine sa for siden:
Fikk lyst på eplekake i helgen og laget denne som ble kjempegod:
3 egg
en dæsj splenda (avhengig av hvor søt du vil ha kaken)
3 ss smør
en dæsj vaniljeekstrakt
en boks cottage cheese
1 1/2 teskje bakepulver
soyaprotein til deigen blir passe fast. Den skal ikke renne, men heller ikke være helt fast. Det skal være lett å smøre den utover.
Alt piskes sammen, deigen skal være glatt, det lønner seg å bruke stavmikser for å få klumpene ut av cc.
To små epler (eller ett stort) skrelles og skjæres i båter. Legges i bunnen av en liten smurt form. Deigen helles over og smøres over eplene. Strø kanel på toppen. Stekes på 180 grader til den er ferdig (sjekk med strikkepinne eller fyrstikk, bare husk at eplene blir møre nederst og vil feste seg litt på pinnen)
Nytes som den er eller med krem :D :D