205gti16v sa for siden:
Reagerer på din artikkel i dagbladet 6.okt. om forebygging av kreft.
Som ofte før blir rødt kjøtt og metta fett hengt ut som ein syndebukk. Ønsker å sjå dokumentasjon på den påstanden frå kreftforeningen, det finst nemlig dokumentasjon som har motsett konklusjon.
Naturlig fett(melkefett,spekk,kokosfett er eksempler på naturligf fett) beskytter mot kreft,glukose derimot er drivstoff for kreftcellene. Ønsker du å lese meir om dette anbefales Bedre uten brød(Wolfgang Lutz)
lillemaane.no/katalog/bedre_uten_brod.html
Personligheter med stor kompetanse på det kostholdet er f.eks Dag Viljen Poleszynski og Kenn Hallstensen.
Sjølv er eg berre ein helseinteresert barnehagemedarbeider som ønsker å sjå helse og kostholdsdebatten belyst frå litt fleire vinkler.
Vennleg helsing Kjell Magne