Oh my God! :eek: Kom plutselig på at det er min tur til å ha klubb - og jeg som er i induksjonsfasen og greier! Jeg trenger gode matforslag som alle kan spise og som passer til klubb. Vi pleier å ha middag og dessert. Noen som kan hjelpe?
På forhånd takk!
Fahitas med salat, guaccamole og seterrømme (lefser til de andre....) er en slager da...
Med hejmmelaget isdesert...:)
Fårikål?
Gele uten sukker?
Taco, (med shell til de andre)
koteletter?
Tomatgryte mede naturris(til gjestene) og salat
Bare spør etter oppskrifter!
Det er ikke så veldig vanskelig! Vi spiser med andre hele tiden, - bare lager tilbehør som begge parter kan velge hva de vil ha... :)
Vi pleier også å ha klubb og følte det som et dilemma å måtte spise for "de andres skyld".
Oftest serverer vi noe kjøttmat\gryterett med ris og salat til.Eventuelt brød.
Forsyner meg med litt kjøtt og masse salat.
Hittil har ingen lagt merke til at jeg har spist lite.
Kaken eller desserten har jeg hoppet over uten å begrunne noe videre.
Når du selv skal ha klubben står du jo ganske fritt til å komponere menyen, og lager ganske enkelt noe du selv kan spise.
Kan du ikke servere en salat da? Eller blir det for "enkelt"?
Vi pleier å ha ost og kjeks- ikke mat for oss, men alle er opptatt med å spise og legger ikke merke til at du kun spiser pynten og tilbehøret....Og ost er jo sunt i begrensede mengder..?
1 og 1/2 cup malte mandler (eller valnøtter eller pecan)
2 spiseskjeer Natreen (eller Splenda)
1 kopp kokende vann
1 pakke Confecta Lime Gele (eller to hvis du skal ha gelelokk)
2,5 dl kremfløte
225 gram Philadelphia Cream Cheese
3 spiseskjeer lime juice (1,5 lime presset)
1 kopp Natreen (eller Splenda)
Smelt smør og bland med malte mandler. Fordel jevnt utover i 22 cm springform, sett til kjøling.....
Bland vannet med gelepulveret. Rør godt og sett til kjøling i kjøleskap. Visp kremen stiv. Bland kremost, lime juice og Natreen/Splenda. Bland inn delvis stivnet gele. Til slutt blandes kremen inn. Sett i kjøl/frys.
Jeg pleier og å lage gele etter oppskriften på pakken og la den nesten stivne før jeg heller den/smører den over kaka. Serveres med litt vispet krem ved siden av !
PS Geleen har aspartame, slik som også sitrongeleen til Confecta har - OG Heistad sin bringebærgele (mmmm den er sååååå god)
Forvarm oven til 175 C
Brun kyllingbrystene i stekepanne i en blanding av smør og olje. Skjær i strimler eller store terningern og legg i ildfast form.
Del brokkolibukettten i små buketter og legg dem mellom kyllingstykkene.
Stek baconbitene, - legg til side
Ta litt mer smør i panna, legg i løken, selleri og sopp, når løken er blank blandes baconet oppi igjen, sett til side
Miks majones, kremfløte , hakket hvitløk og kvernet pepper + osten i en bolle.
Legg løk, selleri, sopp og bacon miksen over kylling/brokkoli. Hell majones, kremfløte, ost blandingen jevnt over det hele.
Dekk formen så tett som mulig med alu-folie og sett i ovnen på 175C i ca. 40 minutter.
la det stå 5-10 min før servering og server med frisk blandet grønn salat til.
Mills majones tåler ikke varme... Hellmanns som også selges i Norge gjør det... :p
Vi har forøvrig kuttet Mills helt ut nå!
Kan ikke sammenlignes med et glass Hellmanns Real Mayonaise! :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.