< Tilbake til oversikten

Kokos olje vs Oliven olje (extra virgin begge to)


#2

themonk sa for siden:

Det går vel ikke an å sammenligne de to oljene direkte akkurat. Olivenolje inneholder mye omega 6, så er ikke noe gunstig som eneste tilskudd av fettsyrer. Men den kan være bra for å balansere hvis du bruker linfrøolje eller tar mye omega-3 kapsler. I tillegg harskner den fort.

Cocosa kan du stort sett spise så mye du vil av. Den har ingen negative sider, men ikkeholder heller ikke noen essensielle fettsyrer i nevneverdig grad.

Sorry for at jeg ikke har skrevet noe om de positive sidene, men det har jeg ikke i hodet. :)

Her er det masse fint stoff om cocosa i alle fall:
www.westonaprice.org/knowyourfats/coconut-oil-studies.html
www.westonaprice.org/knowyourfats/coconut_oil.html


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.