JEDI sa for siden:
Jeg lurer litt på fordelene og ulempene med de forskjellige oljene..
Noen som vet?
Google tipset meg om denne: drhotzeblog.netymology.com/2006/10/11/coconut-oil-vs-extra-virgin-olive-oil/
JEDI sa for siden:
Jeg lurer litt på fordelene og ulempene med de forskjellige oljene..
Noen som vet?
Google tipset meg om denne: drhotzeblog.netymology.com/2006/10/11/coconut-oil-vs-extra-virgin-olive-oil/
themonk sa for siden:
Det går vel ikke an å sammenligne de to oljene direkte akkurat. Olivenolje inneholder mye omega 6, så er ikke noe gunstig som eneste tilskudd av fettsyrer. Men den kan være bra for å balansere hvis du bruker linfrøolje eller tar mye omega-3 kapsler. I tillegg harskner den fort.
Cocosa kan du stort sett spise så mye du vil av. Den har ingen negative sider, men ikkeholder heller ikke noen essensielle fettsyrer i nevneverdig grad.
Sorry for at jeg ikke har skrevet noe om de positive sidene, men det har jeg ikke i hodet. :)
Her er det masse fint stoff om cocosa i alle fall:
www.westonaprice.org/knowyourfats/coconut-oil-studies.html
www.westonaprice.org/knowyourfats/coconut_oil.html
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.