Endelig tror jeg at jeg har funnet den rette filosofien for mitt kosthold (og gubbens) nemlig Atkins.
Har lest boka og forsøker å etterleve - er nå i intro med 20 g karb pr. dag og drevet på i ca. 1 uke.
Synes at kroppen funker bedre og gubben er ikke lei seg for biff til middag heller.
Er det noen som har noen gode råd i oppstartsfasen f.eks. varer jeg absolutt bør holde meg unne i tillegg til kofein, alkohol, sukker, pasta, brød, poteter, gulerøtter og mais tar jeg gjerne i mot dette.
Er jo viktig å starte på rett kjøl - boka ligger fremme, karboteller er bestilt og kommer i posten men det beste er å få erfaringer fra dere.
Velkommen og lykke til. Den som kan mest om Atkins her på forumet tror jeg er Nille. Så er det noe du lurer på anngående kostholdet regner jeg med at hun kan svare.
Takk Aline - det var godt du nevnte det.
I boka til Atkins står det forresten at marsipan brød ikke inneholder så utrolig mye karb. - etter intro kan en da kose seg med dette i ny og ne eller er det fy fy?
Ellers har jeg surfet litt her under menyer og du verden så mye godt så her kommer vi ikke til å lide noen nød.
Hæh ??? Marsipanbrød ikke mye karb??? Det er jo omtrent bare mandler og sukker jo !
[color=purple][/color]
Det står ikke i boka til Atkins heller, det står i den norske karbotelleren, som dessverre er tilnærmet ubrukelig. Kokosboller har visst heller ikke karber i følge den. Men det er FEIL, FEIL, FEIL !!
[color=purple][/color]
Hvis noe høres ut som om det er for godt til å være sant, - ja da er det somregel det. Logisk sans trenger man en del av her ! ;)
Bruk matvaretabellen på forsiden her istedenfor
Nille
Ja jeg lurte ille på det der med marsipan, tok forresten ut noen sider av et ukeblad her forleden og der stod det mye bra mht. forskjellige matrutiner og hva som var lovlig i den enkelet filosofien - tror jeg skal ta en ny titt der samt huske at karbotelleren fra muttern ikke funker så utrolig bra
Takk for korrigeringen - kom gjerne med flere tips om nei nei varer.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.