< Tilbake til oversikten

Fylte koteletter

#1

bocca sa for siden:

4 tykke koteletter
4 tykke skiver Jarlsberg
4 skiver spekeskinke
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 ss smør til steking

Del kotelettene vannrett inn mot benet og legg ost og spekeskinke i "lommen". Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem på god varme i ca 3 minutter. Legg på lokk delvis over pannen. Etterstek i ca 5 minutter.
Åpne litt på "lommen" for å se om kjøttet har skiftet farge helt igjennom.

Nam-nam:)


#2

Vikki sa for siden:

Høres delig ut !!:)


#3

Smurfine sa for siden:

Høres nam ut ja :D


#4

Fridolina sa for siden:

Dette pleier jag å gjøre med kyllingfilè jag:D
Ska prøve din variant også..


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.