< Tilbake til oversikten

I stedet for lasagne

#1

firth sa for siden:

...lager jeg dette:

1kg familiedeig stekes på sterk varme, ca 250gr om gangen.
1 pakke "Cevapcici"krydder fra Santa Maria has på, med ca en halv dl vann.
1 boks Tine pizzaost "4 oster" has over, og alt gratineres under grill i ovn på ca 250grader til osten er "perfekt";-)

Jeg har first price salsa og Gourmetrømme (39%fett) oppå, og en god gresk salat ved siden av (tomater, grønne og svarte oliven, litt fetaost og litt grønn salat (jeg bruker ofte arugula/rucola).

Det blir VELDIG godt. Det funker også utmerket å bruke vanlig Tine pizzaost eller rive ekstra vellagret norvegia over, men Pizzaost "4 oster" blir bedre når man tar det i mikroovn på jobben dagen etter. Og dagen etter der. Og kanskje på kvelden dagen etter der. 1kg kjøttdeig og en stor salatbolle blir jo en del mat:)


#2

Vikki sa for siden:

Høres godt ut! Også så enkelt da ! :)


#3

stinasol sa for siden:

nam nam,dette skal jeg prøve i morgen (eller kansje i dag :)


#4

stinasol sa for siden:

foresten hva er gourmet rømme? hvor kjøper jeg det?


#5

firth sa for siden:

Gourmetrømme er produsert av Rørosmeieriet, har litt mer fett enn Tines rømme, er derfor litt tykkere. Den er ikke homogenisert, og er visstnok syrnet over lengre tid. Jeg synes den smaker bittelitt "mildere" enn Tines rømme - ikke FULLT så syrlig?

Edit: og ja - de pleier ha den på Coop OBS. Den er nok også ganske lik Brimis rømme, som jeg har sett på Meny rundtomkring.


#6

Hyper sa for siden:

Oi!!
dette skal jeg prøve!!...:)


#7

Nett sa for siden:

Hvordan ser det krydderet ut?? Var på butikken (Meny) i dag men kunne ikke finne det blandt Santa Maria sine produkter. Kan det byttes ut med noe annet??


#8

firth sa for siden:

Det er sånne poser. Pleier å stå ved siden av taco-tingene. Jeg har også brukt burrito-posen til Old El Paso, og det ble også MEGET godt:)


#9

Ole Brumm sa for siden:

Dette hørtest snadder ut :)


#10

Nett sa for siden:

Takk:) skal ut å lete i morgen - hørtes ut som en perfekt lørdagsmiddag!!


#11

firth sa for siden:

Da jeg lagde det med Burrito-mix hadde jeg litt chili-ketsjup i også. Blir jo bittelitt mer karber, men dæng! så godt det var;-)


#12

Iset sa for siden:

Har du prøvd lasagnekrydderet fra Santa Maria? Jeg elsker det!! Liker ikke så godt Cevapcici-krydderet, men lasagnekrydderet er steike godt!!


#13

stinasol sa for siden:

jeg lagde denne for noen dager siden..mmm deilig,merker ikke at lasagne platene er vekke..men så er jeg ikke glad i pasta i utgangspunktet da.. :D


#14

Trolljenta sa for siden:

Jeg finner ikke santa maria cevapcici eller lasagne-krydder noen steder jeg. :(.


#15

minime sa for siden:

ikke jeg heller... har vært på utallige butikker og sett og spurt.. men de ser så dumt ut på meg når jeg spør.....


#16

Trolljenta sa for siden:

Jeg fant et glass med Toro pastasaus som jeg laget "lasagne" med i dag. Det ble digg det.


#17

Mum 4 2 sa for siden:

Sånn ser posen ut. Vet iallfall at Ica stormarked her jeg bor har disse posene.


#18

bia sa for siden:

Nam.....


#19

tech sa for siden:

Noen som har tips på hva slags krydder man kan bruke for å få dette til å smake godt?
Fikk lyst på noe slikt til middag i dag, men etter å ha lett igjennom kjøkkenet etter noe type saus jeg kunne bruke så fant jeg ingenting som ikke inneholdte sukker.


#20

firth sa for siden:

Cayenne-pepper, vitløk og litt urter bør jo funke. Og chili-ketsjup selv om den har en del sukker - men det er jo ganske lite man bruker.


#21

tech sa for siden:

Off-topic her men,
har ikke sukker endel skade på Atkins?
Jeg har nettopp begynt på første fase og vil helst holde meg til reglene, så styrer unna sukkerholdige ting ;)


#22

tech sa for siden:

Da har jeg prøvd dette, lagde dette, hadde noen lasange-plater som jeg la inn i ene delen for de andre her som kan spise det :)
Hadde ikke noe krydder eller saus som kunne brukes (grrr, det er så mye som er tilsatt sukker), så rotet godt i krydderne vi hadde her og fant etterhvert noe brukenes; pøste på rikelig med basilikum, hakket hvitløk-krydder, paprika, og sort malt pepper.
Åh ja, jeg hakket opp vanlig løk og blandet det inn og.

Det smakte godt, hvis dere mangler en pose som kan brukes så anbefaller jeg dette.


#23

Gir sa for siden:

Mmm...dette må prøves :)


#24

jeef-micro sa for siden:

jeg kjøpte den krydderpakken i dag

skal prøve å få lagd sånn en dag :D


#25

jeef-micro sa for siden:

prøvde å lage sånn i dag... tok i litt løk sammen kjøttdeigen. glad jeg hadde rømme til, for det var innmari sterkt... kan ha noe å gjøre med at jeg brukte ca 150 gr kjøttdeig til en pakke krydder...


#26

Aline sa for siden:

Lese på posen, Jeef :p ;)


#27

jeef-micro sa for siden:

eh?? lese?? :D


#28

tech sa for siden:

Når du går på lavkarbo må du da være vant til å lese godt på pakningene. :-P Det er i hvertfall jeg, hehehe.


#29

jeef-micro sa for siden:

jeg la merke til at det ikke er merket av noe næringsinnholdi allefall... :( litt dårlig av produsenten


#30

Siri-ha sa for siden:

Det hørtes godt ut. Må kjappe meg ned til butikken for å handle. Takk for tipset:)


#31

meeg sa for siden:

Oi, smart oppskrift! Å enkel å lage:D
Hvis jeg bruker vanlig hvitost; Norvegia eller Gulost -> hvor mye bør jeg ha på da?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.