400 gram strimlet kyllingfilet
1/2 mango hakket i terninger
Ca 1 boks babymais
Litt creme fraiche
Olivenolje eller rapsolje
Pepper
Dette gjør du;
Stek kylling i olje på sterk varme.
Hakk opp mango og babymais og tilsett det
i woken/pannen.
Så tilsetter du pepper etter smak og til slutt
rører du inn creme fraiche(etter smak).Du kan
eventuelt bruke matyoghurt eller naturelle yoghurt
isteden.
La det godgjøre seg noen minutter ;)
Men så kan jeg ikke spise det ... :( Mais har 12,7 karber pr 100 gram og mango har 14,1 - og det er litt for mye for meg ser du - aaaaaltfor mye karber ! Regner med at du ikke spiser det du heller, siden du sikter mot Skaldemans kost
Hvor mye veier 1 boks babymais og 1/2 mango forresten ?
Minimais og mais har helt forskjellig karbeinnhold, det er det suverene her. Oppdaget det ved en tilfeldighet - og ble SKIKKELIG glad! Iflg boksene til Eldorado har minimais kun 2,5 g karb/100 g...
Ble plutselig usikker på om det kunne være en feil fra eldorado sin side, men det stemmer nok - nettsidene jeg finner under baby corn nutritional information sier alle det samme...
Jeg spiste det FØR jeg begynte på Skaldermans og lavkarbo.
Jupp det er kjempegodt,en venninne har prøvd med nektarin men når
du bruker det isteden kan de ikke være for modne:)
Mango og babymais i små mengder er ikke farlig men det kan ikke
spises ofte :) Men hvis jeg får lyst til å skeie ut kan det hende jeg
spiser mango sammen med naturelle yoghurt ;) det er også veldig
godt,meeeeen det er KUN toppen en dag i uka...For som Nille sier,altfor mye karber i den :mad: dessverre....
Det er forøvrig verre å spise maiskorn enn babymais.
dessuten smører babymais tarmene :)
Stilig ! Jeg har ikke slikt hjemme fant det ikke i den norske næringstabellen. I den amerikanske karbetellern min (fra 1982) sto babycorn og corn på det samme, - men det er sikkert forskjell på fersk og hermetisk. Eller det er rett og slett feil i teller´n. (bruker den aldri lenger). Og dessuten er det det som står på pakka/boksen som er det korrekte.
Flott info Anna V !! :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.