< Tilbake til oversikten

Dijon Sennep!

#1

Hyper sa for siden:

Hmm..

Leste en plass at denne er uten sukker...Stemmer dette?

Hvor mye karber i denne sennepen?


#2

Huldr sa for siden:

Det var nok jeg som skrev det :)

Det står ikke noe om antall karber, men ingredienser er: vineddik, vann, sennepsfrø (34 %), salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre).

Det er altså den fra Maille, Dijon Originale. De har andre senneper også, bl a med honning, så pass på å få riktig type (det er stort sett den jeg har de har i vanlige dagligvarebutikker).


#3

tess81 sa for siden:

,mener e leste at d stod 11gr pr 100....uten å være 100%sikker;)


#4

Enid sa for siden:

mmmm, noe av det beste jeg vet! Slår knockout på all annen sennep... :D


#5

Iset sa for siden:

Jeg elsker sennep, spesielt dijon. Har dere smakt den røde dijon-sennepen med chili og hvitløk??? Den er så god at jeg blir helt salig bare jeg skriver om den. :sikle:


#6

Hyper sa for siden:

Jeg er ekstremt glad i Bergbys sennep jeg da....(søt sennep)
Men den kan jeg jo ikke ha lenger, så da måtte jeg finne en annen:)
Og jeg har ikke prøvd enda, men kan tenke meg at Dijon sennepen er god i sauser o.l?....


#7

Trolljenta sa for siden:

Hva bruker dere denne sennepen til da?
Jeg synes den er grei å ha i maten, men høres ut som noen bruker den som "pølse-sennep"


#8

Iset sa for siden:

Jeg spiser sennep til feks. pølseretter, kjøttkaker, sauser, ostesmørbrød osv.


#9

Huldr sa for siden:

Ostesmørbrød, "Lindbergburger'n" min (stekt kjøttdeigkarbonade på Lindbergbrød med rå løk, sennep og smeltet ost), dressinger, sauser, tunfisksalat f eks...


#10

Hyper sa for siden:

OstesmørBRØD?.....


#11

Iset sa for siden:

Ja? Vi snakker ikke om loff her. :p
Lavkarbobrød, Lindbergbrød...


#12

Hyper sa for siden:

Så hjemmelaget brød da..
HVor får man kjøpt Lindbergbrød da?


#13

Iset sa for siden:

Alle butikker selger det, det er to typer. Eller du kan bake det selv, eller kjøpe hos bakeren. Eller som bakemix i butikken. :)

Det er vel rundt 5 gram karbo per skive. Skal du ha det lavere kan du bake lavkarbobrød.


#14

Trolljenta sa for siden:

Skjønner ikke hvordan dere kan ha den sterke sennepen der på smørbrød etc :o


#15

BMI 33 sa for siden:

Rachael Ray bruker Dijon-sennep til de fleste dressinger og sauser! Sikkert noen bra tips å hente hvis man søker på det. :)


#16

misslinda sa for siden:

Rør en liten teskje inn i eggene før du lager omelett.. namme nam ;) Smaker himmelsk ;)


#17

Thea1980 sa for siden:

En spiseskje creme fraiche sammen med en knivsodd dijon-sennep og litt krydder sammen med stekesjy blir nydelig saus:-D Liker det både til kjøtt og hvit fisk.

Eller på omeletten.

Eller på burgeren.

Stort sett kan den vel brukes til alt;-)


#18

ada-emilie sa for siden:

Jeg blander den inn i avokadoen jeg har skjært i biter når jeg lager salat. Sammen med sitronsaft, hvitløk og urter blir det fin dressing.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.