< Tilbake til oversikten

Vita hjertegod leverpostei?

#1

Selma sa for siden:

Hvordan er det å spise denne typen med f.eks littegranne majones på? Ser ikke noe til leverpostei i menyforslagene til Lindberg, men er ikke det en god proteinkilde?


#2

MorStine sa for siden:

Gikk på fedon for endel år tilbake og da spiste jeg leverposteien til delikat. Dere teller jo ikke karber, men gi, står det ingen leverpostei i gi-listene?
Finnsbråten er jo den med minst karber, 1 KH


#3

Iset sa for siden:

Jeg er litt skeptisk til de produktene pga. oljene. Oljene er jo kanskje sunne i sin naturlige form, men jeg vet ikke hvor oppvarmede/bearbeidede de oljene er i de ferdige produktene, så jeg holder meg unna. Osten deres kunne det ALDRI falt meg inn å spise! :eek:
Tror jeg ville gått for ekte leverpostei. Lindberg anbefaler jo feks. ekte majones fremfor lettvarianten, han er ikke så gnien på mettet fett nå som han var før.


#4

Selma sa for siden:

Hmm.....bruker ekte majones ihvertfall:) Trodde egentlig den var et sikkerstikk, men nå ble jeg usikker igjen....Uff, at det skal være så komplett umulig å få ting inn i det tjukke hodet:o Vel, lese mer da;)


#5

Trille sa for siden:

Du kommer mer inn i Lindberg etterhvert:)
Jeg spiser ikke leverpostei, har tenkt at det er for mye karber og for høy GI (litt sånn som vanlige pølser), men er jammen ikke sikker. Litt skader uansett ikke.


#6

Selma sa for siden:

Det blir jo ikke store mengdene som spises...Det blir i alle tilfeller bare et tyyyyyyynt lag på et knekkebrød eller en tyyyyyyyyyn Lindberg-skive:D


#7

Trille sa for siden:

Det du må passe på som ny på Lindberg er å få i seg nok proteiner. Det er veldig lett om en eks er vant til lavkaloridietter å spise for lite proteiner. Tenk om du får i deg nok proteiner hele tiden. Suppler eks med egg eller cottage cheese om du spiser skive med leverpostei.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.