Søk i matvaretabellen:

Krekling, krøkebær, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Frukt og bær, rå/fersk

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
88g 440a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
160kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
38kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,50g 440a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,10g 440a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,031g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0091g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,10g 440a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0036g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,085g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,20g 440a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,16g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,10g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,11g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,16g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
5,3g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 440a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
5,3g 440a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
5,6g 440a
Protein
(protein, total)
0,30g 440a
Salt
(salt)
0,0098g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,1RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 440a
Beta-karoten
(beta-carotene)
13µg 440a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 440a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,10alfa-TE 440a
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 440a
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 440a
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 440a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 440a
Folat
(folate, total)
6,0µg 440a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
11mg 440a
Kalsium
(calcium)
7,7mg 440a
Jern
(iron, total)
0,28mg 440a
Natrium
(sodium)
3,9mg 440a
Kalium
(potassium)
83mg 440a
Magnesium
(magnesium)
4,8mg 440a
Sink
(zinc)
0,060mg 440a
Selen
(selenium)
0,10µg 440a
Kopper
(copper)
0,040mg 440a
Fosfor
(phosphorus)
8,5mg 440a
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B4263
Black crowberry
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
440a
The Icelandic Food Composition Database, ISGEM (2009). Nettversjon, http://www.matis.is/ISGEM/en/search/
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: