Søk i matvaretabellen:

Oliven, sorte, i olje, hermetisk

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
80% 50
Vann
(water (moisture))
44g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
36g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,0g 400c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
3,9g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,78g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
25g 400c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,29g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
26g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,0g 400c
C18:2n-6
(fatty acids)
2,8g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,21g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,26g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,4g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
1,8g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,8g 400c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
4,0g 400c
Protein
(protein, total)
2,2g 400c
Salt
(salt)
8,3g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
40µg 400c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,10alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,010mg 400c
Folat
(folate, total)
10µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
61mg 400c
Jern
(iron, total)
1,6mg 400c
Natrium
(sodium)
3300mg 400c
Kalium
(potassium)
55mg 400c
Magnesium
(magnesium)
22mg 400c
Sink
(zinc)
0,20mg 400c
Selen
(selenium)
0,50µg 400c
Kopper
(copper)
0,23mg 420a
Fosfor
(phosphorus)
29mg 400c
Jod
(iodine)
4,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B1170
Black olive
C0167
Fruit
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0221
Fat or oil added
J0123
Sterilized by heat
K0021
Packed in vegetable oil
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
420a
Danmarks Fødevareforskning. Fødevaredatabanken, versjon 7.01 (2009). Nettversjon, http://www.foodcomp.dk/v7/fvdb_default.asp
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: