Søk i matvaretabellen:

Hyllebær, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Frukt og bær, rå/fersk

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
83% 420c
Vann
(water (moisture))
80g 420c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
47kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,50g 420c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,033g 420c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,018g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0050g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,029g 420c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,080g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,29g 420c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,16g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,085g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,085g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,16g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
6,5g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
6,5g 420c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
6,8g 420c
Protein
(protein, total)
0,70g 420c
Salt
(salt)
0,020g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
27RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
330µg 420c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,0alfa-TE 420c
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 420c
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 420c
Niacin
(niacin, preformed)
1,7mg 420c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,18mg 420c
Folat
(folate, total)
17µg 420c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
29mg 420c
Kalsium
(calcium)
47mg 420c
Jern
(iron, total)
0,90mg 420c
Natrium
(sodium)
8,0mg 420c
Kalium
(potassium)
320mg 420c
Magnesium
(magnesium)
32mg 420c
Sink
(zinc)
0,21mg 420c
Selen
(selenium)
0,60µg 420c
Kopper
(copper)
0,060mg 420c
Fosfor
(phosphorus)
56mg 420c
Jod
(iodine)
2,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B1403
European elder
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: