Søk i matvaretabellen:

Eplejuice, most

Alle matvarer » Drikke » Juice, saft, brus o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
88g 400e
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
180kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
42kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,10g 400e
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,020g 400e
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0010g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,018g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0020g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 400e
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0050g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,030g 400e
C18:2n-6
(fatty acids)
0,033g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0070g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0070g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,033g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
10g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
10g 400e
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,30g 400e
Protein
(protein, total)
0,0g 400e
Salt
(salt)
0,0075g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,010alfa-TE 400e
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 400e
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 400e
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 400e
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 400e
Folat
(folate, total)
1,0µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 400e
Kalsium
(calcium)
7,0mg 400e
Jern
(iron, total)
0,40mg 400e
Natrium
(sodium)
3,0mg 400e
Kalium
(potassium)
120mg 400e
Magnesium
(magnesium)
5,0mg 400e
Sink
(zinc)
0,0mg 400e
Selen
(selenium)
0,0µg 400e
Kopper
(copper)
0,010mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
7,0mg 400e
Jod
(iodine)
0,70µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0127
Fruit juice (US CFR)
A0841
Juice or nectar (EUROFIR)
B1245
Apple
C0300
Juice
E0109
Liquid, low viscosity
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0123
Sterilized by heat
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400e
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2015.03.09. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: