Søk i matvaretabellen:

Tyttebær, 500 g sukker pr.kg bær, fryst

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Frukt og bær » Produkter av frukt og bær

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
57g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
720kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
170kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,30g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,010g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,014g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0048g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,040g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0024g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,043g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,21g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,079g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,052g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,052g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,079g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
41g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
33g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
33g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 135
Protein
(protein, total)
0,50g 135
Salt
(salt)
0,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,2RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
14µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 135
Folat
(folate, total)
15µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
7,0mg 135
Kalsium
(calcium)
11mg 135
Jern
(iron, total)
0,30mg 135
Natrium
(sodium)
0,0mg 135
Kalium
(potassium)
1,0mg 135
Magnesium
(magnesium)
6,0mg 135
Sink
(zinc)
0,0mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,0mg 135
Fosfor
(phosphorus)
0,0mg 135
Jod
(iodine)
0,10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0143
Fruit or fruit product (US CFR)
A0833
Fruit or fruit product (EUROFIR)
B1019
Lingonberry (cowberry)
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0749
White sugar added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: