Søk i matvaretabellen:

Soyamel, mindre fett

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Mel

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
4,6g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
370kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,9g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,3g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,89g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,36g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
4,2g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
3,7g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,56g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,56g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,7g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
15g 80
Stivelse
(starch, total)
5,3g 460g
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
9,3g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
16g 460g
Protein
(protein, total)
50g 460g
Salt
(salt)
0,023g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
24µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,55alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
1,1mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,28mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
3,0mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
1,1mg 460g
Folat
(folate, total)
290µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 460g
Kalsium
(calcium)
290mg 460g
Jern
(iron, total)
8,2mg 460g
Natrium
(sodium)
9,0mg 460g
Kalium
(potassium)
2100mg 460g
Magnesium
(magnesium)
290mg 460g
Sink
(zinc)
4,1mg 460g
Selen
(selenium)
59µg 460g
Kopper
(copper)
1,6mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
680mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0149
Milled grain or starch product (US CFR)
A0813
Flour or starch (EUROFIR)
B1452
Soybean
C0132
Seed, skin removed, germ present
E0106
Finely ground
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0040
Reduced fat food

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: