Søk i matvaretabellen:

Korianderfrø

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Urter og krydder

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
8,9g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
18g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,99g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,020g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,81g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,11g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
14g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,10g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
13g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,8g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 50
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
13g 460g
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
42g 460g
Protein
(protein, total)
12g 460g
Salt
(salt)
0,088g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 10
Tiamin
(thiamin)
0,24mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,29mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
2,1mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 10
Folat
(folate, total)
0,0µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
21mg 460g
Kalsium
(calcium)
710mg 460g
Jern
(iron, total)
16mg 460g
Natrium
(sodium)
35mg 460g
Kalium
(potassium)
1300mg 460g
Magnesium
(magnesium)
330mg 460g
Sink
(zinc)
4,7mg 460g
Selen
(selenium)
26µg 460g
Kopper
(copper)
0,98mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
410mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0113
Spice or herb (US CFR)
A0857
Herb or spice (EUROFIR)
B1381
Coriander
C0133
Seed, skin present, germ present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: