Søk i matvaretabellen:

Portobellosopp, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, rå og fryst

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
97% 460g
Vann
(water (moisture))
93g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
24kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,35g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,060g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 30
C14:0
(fatty acids)
0,0g 30
C16:0
(fatty acids)
0,0g 30
C18:0
(fatty acids)
0,0g 30
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 460g
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,020g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0040g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,011g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,12g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,12g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 50
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,12g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,6g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,5g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 460g
Protein
(protein, total)
2,1g 460g
Salt
(salt)
0,023g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,30µg 460g
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,020alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,059mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
4,5mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 460g
Folat
(folate, total)
28µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,050µg 460g
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 460g
Kalsium
(calcium)
3,0mg 460g
Jern
(iron, total)
0,31mg 460g
Natrium
(sodium)
9,0mg 460g
Kalium
(potassium)
360mg 460g
Magnesium
(magnesium)
0,0mg 10
Sink
(zinc)
0,53mg 460g
Selen
(selenium)
19µg 460g
Kopper
(copper)
0,29mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
110mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B2937
Cultivated mushroom
C0296
Fruiting body
E0150
Whole, natural shape
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: