Søk i matvaretabellen:

Safran, tørket

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Urter og krydder

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
12g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,9g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,6g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0060g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,2g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,25g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,43g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0030g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,39g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,1g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,75g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
1,2g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0060g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,2g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,75g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
61g 460g
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,9g 460g
Protein
(protein, total)
11g 460g
Salt
(salt)
0,37g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
27RAE 460g
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
320µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 10
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,27mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
1,0mg 460g
Folat
(folate, total)
93µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
81mg 460g
Kalsium
(calcium)
110mg 460g
Jern
(iron, total)
11mg 460g
Natrium
(sodium)
150mg 460g
Kalium
(potassium)
1700mg 460g
Magnesium
(magnesium)
260mg 460g
Sink
(zinc)
1,1mg 460g
Selen
(selenium)
5,6µg 460g
Kopper
(copper)
0,33mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
250mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0113
Spice or herb (US CFR)
A0857
Herb or spice (EUROFIR)
B1459
Saffron
C0144
Plant above surface, excluding fruit and seed
E0151
Solid
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: