Søk i matvaretabellen:

Okra, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, rå og fryst

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
86% 460g
Vann
(water (moisture))
90g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
120kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
28kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,19g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,026g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,022g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0030g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,017g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,016g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,027g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,026g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0010g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0010g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,026g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,50g 450c
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,5g 450c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,2g 460g
Protein
(protein, total)
1,9g 460g
Salt
(salt)
0,018g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
35RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
420µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,27alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,20mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,060mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
1,0mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,22mg 460g
Folat
(folate, total)
60µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
23mg 460g
Kalsium
(calcium)
82mg 460g
Jern
(iron, total)
0,62mg 460g
Natrium
(sodium)
7,0mg 460g
Kalium
(potassium)
300mg 460g
Magnesium
(magnesium)
57mg 460g
Sink
(zinc)
0,58mg 460g
Selen
(selenium)
0,70µg 460g
Kopper
(copper)
0,11mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
61mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0831
Pulse or pulse product (EUROFIR)
B1241
Okra
C0167
Fruit
E0150
Whole, natural shape
F0001
Extent of heat treatment not known
G0001
Cooking method not known
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: