Søk i matvaretabellen:

Meterbønner, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Belgfrukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
95% 460g
Vann
(water (moisture))
88g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
190kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
45kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,40g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,11g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 50
C14:0
(fatty acids)
0,0010g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,084g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,013g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,036g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0010g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,021g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,17g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,096g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,070g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 50
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 50
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,070g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,096g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,0g 470b
Stivelse
(starch, total)
7,0g 470b
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 470b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,3g 470b
Protein
(protein, total)
2,8g 460g
Salt
(salt)
0,010g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
40RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
480µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,20alfa-TE 470b
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,11mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,41mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,024mg 460g
Folat
(folate, total)
62µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
19mg 460g
Kalsium
(calcium)
50mg 460g
Jern
(iron, total)
0,47mg 460g
Natrium
(sodium)
4,0mg 460g
Kalium
(potassium)
240mg 460g
Magnesium
(magnesium)
44mg 460g
Sink
(zinc)
0,37mg 460g
Selen
(selenium)
1,5µg 460g
Kopper
(copper)
0,048mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
59mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0831
Pulse or pulse product (EUROFIR)
B1724
Yardlong bean
C0169
Pod containing small, immature seed
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
470b
National Institute for Public Health and the Environment. NEVO online, versjon 2013/4.0. http://nevo-online.rivm.nl/

Søk i matvaretabellen: