Søk i matvaretabellen:

Estragon, tørket

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Urter og krydder

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
7,7g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
340kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,2g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,9g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,014g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,12g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,2g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,41g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,47g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,11g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,36g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,7g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,74g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
3,0g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
3,0g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,74g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
43g 460g
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
7,4g 460g
Protein
(protein, total)
23g 460g
Salt
(salt)
0,16g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
210RAE 460g
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
2500µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 10
Tiamin
(thiamin)
0,25mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
1,3mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
9,0mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
2,4mg 460g
Folat
(folate, total)
270µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
50mg 460g
Kalsium
(calcium)
1100mg 460g
Jern
(iron, total)
32mg 460g
Natrium
(sodium)
62mg 460g
Kalium
(potassium)
3000mg 460g
Magnesium
(magnesium)
350mg 460g
Sink
(zinc)
3,9mg 460g
Selen
(selenium)
4,4µg 460g
Kopper
(copper)
0,68mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
310mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0113
Spice or herb (US CFR)
A0857
Herb or spice (EUROFIR)
B1469
Tarragon
C0200
Leaf
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: