Søk i matvaretabellen:

Bondebønner, hestebønner, tørr

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Belgfrukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
12g 400f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
320kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,7g 400f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,23g 400f
C12:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C14:0
(fatty acids)
0,0g 400f
C16:0
(fatty acids)
0,18g 400f
C18:0
(fatty acids)
0,030g 400f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,33g 400f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 400f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,33g 400f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,72g 400f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,67g 400f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,050g 400f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 50
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 50
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 400f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,050g 400f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,67g 400f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
42g 400f
Stivelse
(starch, total)
38g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,5g 400f
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
16g 400f
Protein
(protein, total)
25g 400f
Salt
(salt)
0,033g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
35RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
420µg 400f
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,34alfa-TE 400f
Tiamin
(thiamin)
0,50mg 400f
Riboflavin
(riboflavin)
0,30mg 400f
Niacin
(niacin, preformed)
2,5mg 400f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,56mg 400f
Folat
(folate, total)
420µg 400f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400f
Kalsium
(calcium)
100mg 400f
Jern
(iron, total)
7,1mg 400f
Natrium
(sodium)
13mg 400f
Kalium
(potassium)
1500mg 400f
Magnesium
(magnesium)
190mg 400f
Sink
(zinc)
2,8mg 400f
Selen
(selenium)
2,2µg 400f
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
390mg 400f
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0831
Pulse or pulse product (EUROFIR)
B1663
Horse bean
C0133
Seed, skin present, germ present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: