Søk i matvaretabellen:

Laurbærblad, tørket

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Urter og krydder

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
5,4g 450c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
8,4g 450c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,3g 450c
C12:0
(fatty acids)
0,53g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,21g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,3g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,16g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,6g 450c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,14g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,3g 450c
C18:2n-6
(fatty acids)
1,2g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
1,1g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
1,1g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,2g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
49g 450c
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
26g 460g
Protein
(protein, total)
7,6g 450c
Salt
(salt)
0,058g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
310RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 450c
Beta-karoten
(beta-carotene)
3700µg 450c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 450c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 10
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 450c
Riboflavin
(riboflavin)
0,42mg 450c
Niacin
(niacin, preformed)
2,0mg 450c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
1,7mg 460g
Folat
(folate, total)
0,0µg 450c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 450c
Kalsium
(calcium)
830mg 450c
Jern
(iron, total)
43mg 450c
Natrium
(sodium)
23mg 450c
Kalium
(potassium)
530mg 450c
Magnesium
(magnesium)
120mg 450c
Sink
(zinc)
3,7mg 450c
Selen
(selenium)
2,8µg 460g
Kopper
(copper)
0,42mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
110mg 450c
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0113
Spice or herb (US CFR)
A0857
Herb or spice (EUROFIR)
B1197
Bay
C0200
Leaf
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: