Søk i matvaretabellen:

Pak-choi, bok choy, kål, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, rå og fryst

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
88% 460g
Vann
(water (moisture))
95g 460g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
78kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
19kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,20g 460g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,027g 460g
C12:0
(fatty acids)
0,0010g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0010g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,024g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0010g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,015g 460g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,015g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,096g 460g
C18:2n-6
(fatty acids)
0,042g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,055g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,055g 460g
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,042g 460g
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,2g 460g
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,2g 460g
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,0g 460g
Protein
(protein, total)
1,5g 460g
Salt
(salt)
0,16g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
220RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 460g
Beta-karoten
(beta-carotene)
2700µg 460g
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 460g
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,090alfa-TE 460g
Tiamin
(thiamin)
0,040mg 460g
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 460g
Niacin
(niacin, preformed)
0,50mg 460g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,19mg 460g
Folat
(folate, total)
66µg 460g
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 20
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
45mg 460g
Kalsium
(calcium)
110mg 460g
Jern
(iron, total)
0,80mg 460g
Natrium
(sodium)
65mg 460g
Kalium
(potassium)
250mg 460g
Magnesium
(magnesium)
19mg 460g
Sink
(zinc)
0,19mg 460g
Selen
(selenium)
0,50µg 460g
Kopper
(copper)
0,021mg 460g
Fosfor
(phosphorus)
37mg 460g
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B2077
Bok choy
C0151
Head (plant)
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: