Søk i matvaretabellen:

Valmuefrø

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Urter og krydder

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
6,0g 460f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
500kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
42g 460f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,5g 460f
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,077g 460g
C16:0
(fatty acids)
3,6g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,78g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
6,0g 460f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,039g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,9g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
29g 460f
C18:2n-6
(fatty acids)
28g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,27g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,27g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
28g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
3,0g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
3,0g 460f
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
20g 460f
Protein
(protein, total)
18g 460f
Salt
(salt)
0,065g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 460f
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,8alfa-TE 460f
Tiamin
(thiamin)
0,85mg 460f
Riboflavin
(riboflavin)
0,10mg 460f
Niacin
(niacin, preformed)
0,90mg 460f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,25mg 460f
Folat
(folate, total)
82µg 460f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 460f
Kalsium
(calcium)
1400mg 460f
Jern
(iron, total)
9,8mg 460f
Natrium
(sodium)
26mg 460f
Kalium
(potassium)
720mg 460f
Magnesium
(magnesium)
350mg 460f
Sink
(zinc)
7,9mg 460f
Selen
(selenium)
14µg 460f
Kopper
(copper)
1,6mg 460f
Fosfor
(phosphorus)
870mg 460f
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0113
Spice or herb (US CFR)
A0857
Herb or spice (EUROFIR)
B1515
Poppy
C0133
Seed, skin present, germ present
E0150
Whole, natural shape
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0117
Heat dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
460f
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: