Søk i matvaretabellen:

Timian, rå

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Urter og krydder

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
68% 460f
Vann
(water (moisture))
65g 460f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
450kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,7g 460f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,47g 460f
C12:0
(fatty acids)
0,039g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,026g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,29g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,047g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,081g 460f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,081g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,53g 460f
C18:2n-6
(fatty acids)
0,085g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,45g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,45g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,085g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
10g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 10
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
14g 460f
Protein
(protein, total)
5,6g 460f
Salt
(salt)
0,023g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
240RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
2900µg 460f
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 10
Tiamin
(thiamin)
0,048mg 460f
Riboflavin
(riboflavin)
0,47mg 460f
Niacin
(niacin, preformed)
1,8mg 460f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,35mg 460f
Folat
(folate, total)
45µg 460f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
160mg 460f
Kalsium
(calcium)
410mg 460f
Jern
(iron, total)
17mg 460f
Natrium
(sodium)
9,0mg 460f
Kalium
(potassium)
610mg 460f
Magnesium
(magnesium)
160mg 460f
Sink
(zinc)
1,8mg 460f
Selen
(selenium)
0,0µg 10
Kopper
(copper)
0,56mg 460f
Fosfor
(phosphorus)
110mg 460f
Jod
(iodine)
0,70µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0113
Spice or herb (US CFR)
A0857
Herb or spice (EUROFIR)
B1199
Thyme
C0200
Leaf
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460f
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: