Søk i matvaretabellen:

Paprikapulver

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Urter og krydder

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
11g 460f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
320kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
13g 460f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,1g 460f
C12:0
(fatty acids)
0,068g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,17g 460g
C16:0
(fatty acids)
1,5g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,34g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,7g 460f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,069g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,6g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
7,8g 460f
C18:2n-6
(fatty acids)
7,3g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,45g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,45g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
7,3g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
18g 80
Stivelse
(starch, total)
8,0g 410d
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
10g 410d
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
35g 460f
Protein
(protein, total)
14g 460f
Salt
(salt)
0,17g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2200RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
26000µg 460f
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
29alfa-TE 460f
Tiamin
(thiamin)
0,33mg 460f
Riboflavin
(riboflavin)
1,2mg 460f
Niacin
(niacin, preformed)
10mg 460f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
2,1mg 460f
Folat
(folate, total)
49µg 460f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,90mg 460f
Kalsium
(calcium)
230mg 460f
Jern
(iron, total)
21mg 460f
Natrium
(sodium)
68mg 460f
Kalium
(potassium)
2300mg 460f
Magnesium
(magnesium)
180mg 460f
Sink
(zinc)
4,3mg 460f
Selen
(selenium)
6,3µg 460f
Kopper
(copper)
0,71mg 460f
Fosfor
(phosphorus)
310mg 460f
Jod
(iodine)
0,0µg 10

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0113
Spice or herb (US CFR)
A0857
Herb or spice (EUROFIR)
B1353
Hungarian wax pepper
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0106
Finely ground
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
410d
Institutet för hälsa och välfärd. Fineli livsmedelsdatabasen, versjon 16 (2013). Nettversjon, http://www.fineli.fi/index.php?lang=sv
460f
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 27 (2014). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: