Søk i matvaretabellen:

Pesto, grønn, kjøpt

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
31g 134
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
520kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
53g 134
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
6,7g 134
C12:0
(fatty acids)
0,18g 136
C14:0
(fatty acids)
0,56g 136
C16:0
(fatty acids)
4,1g 136
C18:0
(fatty acids)
2,0g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,066g 134
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
17g 134
C16:1 sum
(fatty acids)
0,075g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
15g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
27g 134
C18:2n-6
(fatty acids)
27g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,028g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,032g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0010g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0046g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0025g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0034g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,29g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
27g 135
Kolesterol
(cholesterol)
4,6mg 134
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,9g 80
Stivelse
(starch, total)
2,7g 134
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,2g 134
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
1,1g 134
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,4g 134
Protein
(protein, total)
5,2g 134
Salt
(salt)
3,2g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
120RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
22µg 134
Beta-karoten
(beta-carotene)
1100µg 134
Vitamin D
(vitamin D)
0,016µg 134
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
28alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,067mg 134
Riboflavin
(riboflavin)
0,086mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
0,44mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 134
Folat
(folate, total)
28µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,19µg 134
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
7,1mg 134
Kalsium
(calcium)
130mg 134
Jern
(iron, total)
2,2mg 134
Natrium
(sodium)
1300mg 134
Kalium
(potassium)
180mg 134
Magnesium
(magnesium)
57mg 134
Sink
(zinc)
1,2mg 134
Selen
(selenium)
1,0µg 134
Kopper
(copper)
0,41mg 134
Fosfor
(phosphorus)
120mg 134
Jod
(iodine)
4,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0271
Vegetable pickle (US CFR)
A0860
Chutney or pickle (EUROFIR)
B1299
Olive
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0138
Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0001
Extent of heat treatment not known
G0001
Cooking method not known
H0143
Cheese added
H0177
Nut or seed added
H0212
Vegetable added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0130
Glass container
M0194
Can, bottle or jar
N0040
Glass
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: