Søk i matvaretabellen:

Pesto, grønn, hjemmelaget

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Supper, saus og grytebaser

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
16g 134
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
630kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
64g 134
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
10g 134
C12:0
(fatty acids)
0,29g 136
C14:0
(fatty acids)
0,88g 136
C16:0
(fatty acids)
5,6g 136
C18:0
(fatty acids)
2,0g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,19g 134
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
34g 134
C16:1 sum
(fatty acids)
0,29g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
32g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
14g 134
C18:2n-6
(fatty acids)
11g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
3,6g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0054g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0016g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0072g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0040g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0054g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
3,6g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
11g 135
Kolesterol
(cholesterol)
14mg 134
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,8g 80
Stivelse
(starch, total)
1,2g 134
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,6g 134
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 134
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,6g 134
Protein
(protein, total)
11g 134
Salt
(salt)
1,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
91RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
63µg 134
Beta-karoten
(beta-carotene)
330µg 134
Vitamin D
(vitamin D)
0,046µg 134
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
8,9alfa-TE 134
Tiamin
(thiamin)
0,13mg 134
Riboflavin
(riboflavin)
0,15mg 134
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 134
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,081mg 134
Folat
(folate, total)
20µg 134
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,56µg 134
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,2mg 134
Kalsium
(calcium)
200mg 134
Jern
(iron, total)
2,4mg 134
Natrium
(sodium)
580mg 134
Kalium
(potassium)
330mg 134
Magnesium
(magnesium)
100mg 134
Sink
(zinc)
3,1mg 134
Selen
(selenium)
2,4µg 134
Kopper
(copper)
0,61mg 134
Fosfor
(phosphorus)
340mg 134
Jod
(iodine)
4,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0271
Vegetable pickle (US CFR)
A0860
Chutney or pickle (EUROFIR)
B1299
Olive
C0139
Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0138
Liquid, high viscosity, with solid pieces
F0001
Extent of heat treatment not known
G0001
Cooking method not known
H0143
Cheese added
H0177
Nut or seed added
H0212
Vegetable added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
134
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2014).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: