Søk i matvaretabellen:

Nori, tørket tang

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
12g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
260kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
0,50g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,0g 400c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0063g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,12g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,0063g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 400c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,019g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,019g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 400c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0084g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0021g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,011g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,011g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,18g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,20g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,019g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
55g 80
Stivelse
(starch, total)
55g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 400c
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 400c
Protein
(protein, total)
7,9g 400c
Salt
(salt)
7,8g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
37RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
440µg 400c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 400c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,21mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,32mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,010mg 400c
Folat
(folate, total)
0,0µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400c
Kalsium
(calcium)
680mg 400c
Jern
(iron, total)
3,3mg 400c
Natrium
(sodium)
3100mg 400c
Kalium
(potassium)
7500mg 400c
Magnesium
(magnesium)
33mg 400c
Sink
(zinc)
0,0mg 400c
Selen
(selenium)
0,0µg 400c
Kopper
(copper)
1,6mg 450a
Fosfor
(phosphorus)
250mg 400c
Jod
(iodine)
2200µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0827
Vegetable product (EUROFIR)
B1744
Kelp
C0150
Whole plant or most parts used
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
450a
Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: