Søk i matvaretabellen:

Kikerter, hermetiske

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Belgfrukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
67g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
520kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
120kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,5g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,30g 400c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0033g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,19g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,031g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,70g 400c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0044g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,50g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,1g 400c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,96g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,037g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,037g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,96g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 20
Karbohydrat
(carbohydrate)
15g 80
Stivelse
(starch, total)
14g 601
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,45g 601
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
6,2g 400c
Protein
(protein, total)
7,5g 400c
Salt
(salt)
0,53g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 20
Beta-karoten
(beta-carotene)
12µg 400c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,050mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,030mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,11mg 400c
Folat
(folate, total)
73µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400c
Kalsium
(calcium)
68mg 400c
Jern
(iron, total)
1,6mg 400c
Natrium
(sodium)
210mg 400c
Kalium
(potassium)
160mg 400c
Magnesium
(magnesium)
34mg 400c
Sink
(zinc)
1,1mg 400c
Selen
(selenium)
20µg 400c
Kopper
(copper)
0,050mg 450c
Fosfor
(phosphorus)
100mg 400c
Jod
(iodine)
1,2µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0831
Pulse or pulse product (EUROFIR)
B1172
Garbanzo bean
C0155
Seed
E0150
Whole, natural shape
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0001
Treatment applied not known
J0123
Sterilized by heat
K0017
Packed in water
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
601
Gard, C., Mattisson, I., Staffas, A., Åstrand, C. Fullkorn, bönor och ägg – analys av näringsämnen [Rapport 2-2010]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2010. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2010/2010_livsmedelsverket_2_agg_bonor_fullkorn.pdf

Søk i matvaretabellen: