Radicchio rosso, salat, rå
Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaker, rå og fryst
Næringsinnhold
| Næringstoff | Verdi | Ref | 
|---|---|---|
| Spiselig del (edible portion)  | 
      91% | 460e | 
| Vann (water (moisture))  | 
      93g | 450a | 
| Kilojoule (energy, total metabolisable)  | 
      76kJ | 61a | 
| Kilokalorier (energy, total metabolisable)  | 
      18kcal | 61b | 
| Fett (fat, total (total lipid))  | 
      0,25g | 460e | 
| Mettede fettsyrer (fatty acids, total saturated fatty acids)  | 
      0,060g | 460e | 
| C12:0 (fatty acids)  | 
      0,0g | 460g | 
| C14:0 (fatty acids)  | 
      0,0030g | 460g | 
| C16:0 (fatty acids)  | 
      0,052g | 460g | 
| C18:0 (fatty acids)  | 
      0,0030g | 460g | 
| Trans-umettede fettsyrer (fatty acids, total trans)  | 
      0,0g | 50 | 
| Cis-enumettede fettsyrer (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      0,010g | 460e | 
| C16:1 sum (fatty acids)  | 
      0,0g | 460g | 
| C18:1 sum (fatty acids, total monounsaturated cis)  | 
      0,0050g | 460g | 
| Cis-flerumettede fettsyrer (fatty acids, total poly unsaturated cis)  | 
      0,11g | 460e | 
| C18:2n-6 (fatty acids)  | 
      0,093g | 460g | 
| C18:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,016g | 460g | 
| C20:3n-3 (fatty acids)  | 
      0,0g | 460g | 
| C20:3n-6 (fatty acids)  | 
      0,0g | 460g | 
| C20:4n-3 (fatty acids)  | 
      0,0g | 460g | 
| C20:4n-6 (fatty acids)  | 
      0,0g | 460g | 
| C20:5n-3 (EPA) (fatty acids)  | 
      0,0g | 460g | 
| C22:5n-3 (DPA) (fatty acids)  | 
      0,0g | 460g | 
| C22:6n-3 (DHA) (fatty acids)  | 
      0,0g | 460g | 
| Omega-3 (fatty acids, total cis n-3)  | 
      0,016g | 73f | 
| Omega-6 (fatty acids, total cis n-6)  | 
      0,093g | 74f | 
| Kolesterol (cholesterol)  | 
      0,0mg | 20 | 
| Karbohydrat (carbohydrate)  | 
      1,7g | 80 | 
| Stivelse (starch, total)  | 
      0,0g | 60a | 
| Mono- og disakkarider (sugars, total)  | 
      1,7g | 450a | 
| Sukker, tilsatt (sugar, added)  | 
      0,0g | 50 | 
| Kostfiber (fibre, total dietary)  | 
      1,8g | 450a | 
| Protein (protein, total)  | 
      1,4g | 450a | 
| Salt (salt)  | 
      0,018g | 83 | 
| Alkohol (alcohol)  | 
      0,0g | 50 | 
| Vitamin A (vitamin A; retinol equiv)  | 
      0,0RAE | 85 | 
| Retinol (retinol (preformed vitamin A))  | 
      0,0µg | 20 | 
| Beta-karoten (beta-carotene)  | 
      0,0µg | 60a | 
| Vitamin D (vitamin D)  | 
      0,0µg | 50 | 
| Vitamin E (vitamin E; a-tocoph equiv)  | 
      2,3alfa-TE | 460e | 
| Tiamin (thiamin)  | 
      0,090mg | 450a | 
| Riboflavin (riboflavin)  | 
      0,15mg | 450a | 
| Niacin (niacin, preformed)  | 
      0,30mg | 450a | 
| Vitamin B6 (vitamin B6, total)  | 
      0,080mg | 450a | 
| Folat (folate, total)  | 
      15µg | 450a | 
| Vitamin B12 (vitamin B12)  | 
      0,0µg | 50 | 
| Vitamin C (vitamin C (ascorbic acid))  | 
      5,0mg | 450a | 
| Kalsium (calcium)  | 
      22mg | 450a | 
| Jern (iron, total)  | 
      0,30mg | 450a | 
| Natrium (sodium)  | 
      7,0mg | 450a | 
| Kalium (potassium)  | 
      320mg | 450a | 
| Magnesium (magnesium)  | 
      9,0mg | 450a | 
| Sink (zinc)  | 
      0,20mg | 450a | 
| Selen (selenium)  | 
      0,90µg | 460e | 
| Kopper (copper)  | 
      0,040mg | 450a | 
| Fosfor (phosphorus)  | 
      38mg | 450a | 
| Jod (iodine)  | 
      0,65µg | 325 | 
Kategorisering
LanguaL klassifisering:
- A0152
 - Vegetable or vegetable product (US CFR)
 - A0826
 - Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
 - B2452
 - Radicchio
 - C0200
 - Leaf
 - E0131
 - Whole
 - F0003
 - Not heat-treated
 - G0003
 - Cooking method not applicable
 - H0003
 - No treatment applied
 - J0001
 - Preservation method not known
 - K0003
 - No packing medium used
 - M0001
 - Container or wrapping not known
 - N0001
 - Food contact surface not known
 - P0024
 - Human consumer, no age specification
 
Referanser
- 20
 - Vurdert verdi.
 - 50
 - Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
 - 60a
 - Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
 - 61a
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
 - 61b
 - Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
 - 65
 - Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
 - 73f
 - Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
 - 74f
 - Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
 - 80
 - Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
 - 83
 - Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
 - 85
 - Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
 - 325
 - Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
 - 450a
 - Food Standards Agency (2002). McCance and Widdowson’s The Composition of Foods, Sixth summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
 - 460e
 - U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 25 (2012). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
 - 460g
 - U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl